• Home
  • /
  • Ruoka
  • /
  • Massiivinen ravintolapäivitys

Massiivinen ravintolapäivitys

Nyt on kaikki osiot saatu valmiiksi. Antoisia ruokahetkiä kaikille!
Tässä se tulee, minkä lupasinkin! Massiivinen ravintola/kahvilapävitys. Hieman myöhässä tosin. Ei ole ollut motivaatiota tai aikaa kirjoitella. Olen hirvittävän kiireinen, sillä kirjoitan erään suomalaisen yrityksen kanssa yhteistyössä Koreaan liittyvää gradua ja sen lisäksi käyn yli 30 opintopisteen edestä muita opintoja. Eipä ole hirveästi aikaa sosiaaliselle elämälle tämän työmäärän alla. Nyt kuitenki puristan suurimman osan opinnoista pois alta, jotta keväällä voi jo mahdollisesti livistää Jyväskylästä. Tähän blogimerkintään listaan kaikki hyvät ravintolat, kahvilat ja baarit, joissa on tullut käytyä. Yritän löytää jokaiselle google mapsista lokaatiot, jotta te mahdollisesti Koreassa olijat voitte halutessanne suunnistaa itsekin paikalle ohjeiden perusteella. Olen lajitellut paikat löyhästi seuraaviin kategorioihin: korealaiset ravintolat, japanilaiset ravintolat, italialaiset ravintolat, muut ravintolat sekä kahvilat & baarit. Päätin erotella jokaisen näistä omaksi blogipäivityksekseen, sillä muuten tästä tulisi aivan liian pitkä postaus. Muutamien ravintoloiden kohdalla voi olla vähän hankalaa tulkita, että mihin kategoriaan ne kuuluvat, mutta ehkä kukaan ei pahoita tästä mieltään, vaikka joku olisikin vähän väärässä paikassa. Huom! Ei kannata lukea näitä blogipäivityksiä nälkäisenä! (itse tein jo sen virheen…)

Korealaiset ravintolat Soulissa
Japanilaiset ravintolat Soulissa
Italialaiset ravintolat Soulissa
Muut ravintolat Soulissa
Kahvilat & baarit Soulissa

Pesukarhu

Olen kaupallisen IT-alan maisteri ja teen töitä Koreassa projektimanagerina ja Scrum Masterina paikallisessa ohjelmistokehitysprojektissa. Olen ollut Korean kanssa tekemisissä vuodesta 2011 aina tähän päivään asti ja blogaan kokemuksistani nuorena ekspatriaattinaisena korealaisilla työmarkkinoilla sekä nuorena naisena perinteisesti miesvaltaisella IT-alalla. Blogissa esitetyt ajatukset ovat omia henkilökohtaisia mielipiteitäni (sekä tyylilleen uskollisesti usein sarkastisia tai itseironisia) eivätkä edusta minkään yrityksen tai organisaation linjaa! Pesukarhut ovat lähellä sydäntäni.

Vastaa