Mid-term

Äh, olen niin kiireinen, sillä mid-term lähestyy uhkaavasti ja motivaatio blogaamista kohtaan on aika alhainen. Niin paljon niin kaikkea jännää on tapahtunut, mutta valitettavasti minulla on aikaa kirjoittaa niistä vasta kokeiden jälkeen eli viikon-parin päästä. Tällöin olisi tarkoitus mm. tarinoida reissustamme Andongiin. Andong on siis hyvin perinteikäs pienempi kaupunki noin viiden tunnin ajomatkan päässä Seoulista. Kävimme Andongin kansainvälisillä naamiotanssijuhlilla ja kokemus oli kyllä hieno. Otin paljon kauniita kuvia, jota on tarkoitus tunkea johonkin järkevään galleriaan heti kun kokeet ovat ohi.

Sain kuitenkin ruokakuvani koottua yhteen paikkaan. Jokaisesta annoksesta olen yrittänyt hieman selittää mitä ne sisältävät ja laittanut annoksen koreankielisen nimen näkyviin sekä länsimaalaisilla aakkosilla että hanguleilla. Kuvat löytyvät siis osoitteesta: http://www.bluemelon.com/pesukarhu/. Toivottavasti tuosta on iloa. Nyt menen jatkamaan sunnuntaipäivääni raivokkaasti opiskelleen.

Pesukarhu

Olen kaupallisen IT-alan maisteri, joka päätyi lapsuuden unelma-alalleen – pelialalle. Takana useampi vuosi Koreaa opiskelun ja työn merkeissä. Toimin pelialalla tuottajana ja blogaan kokemuksistani nuorena ekspatriaattinaisena korealaisilla työmarkkinoilla sekä korealaisen perheen asukkina. Blogissa esitetyt ajatukset ovat omia henkilökohtaisia mielipiteitäni eivätkä edusta minkään yrityksen tai organisaation linjaa! Pesukarhut ovat lähellä sydäntäni.

Vastaa