Mid-term

Äh, olen niin kiireinen, sillä mid-term lähestyy uhkaavasti ja motivaatio blogaamista kohtaan on aika alhainen. Niin paljon niin kaikkea jännää on tapahtunut, mutta valitettavasti minulla on aikaa kirjoittaa niistä vasta kokeiden jälkeen eli viikon-parin päästä. Tällöin olisi tarkoitus mm. tarinoida reissustamme Andongiin. Andong on siis hyvin perinteikäs pienempi kaupunki noin viiden tunnin ajomatkan päässä Seoulista. Kävimme Andongin kansainvälisillä naamiotanssijuhlilla ja kokemus oli kyllä hieno. Otin paljon kauniita kuvia, jota on tarkoitus tunkea johonkin järkevään galleriaan heti kun kokeet ovat ohi.

Sain kuitenkin ruokakuvani koottua yhteen paikkaan. Jokaisesta annoksesta olen yrittänyt hieman selittää mitä ne sisältävät ja laittanut annoksen koreankielisen nimen näkyviin sekä länsimaalaisilla aakkosilla että hanguleilla. Kuvat löytyvät siis osoitteesta: http://www.bluemelon.com/pesukarhu/. Toivottavasti tuosta on iloa. Nyt menen jatkamaan sunnuntaipäivääni raivokkaasti opiskelleen.

Pesukarhu

Olen kaupallisen IT-alan maisteri ja teen töitä Koreassa projektimanagerina ja Scrum Masterina kansainvälisessä ohjelmistokehitysprojektissa. Olen ollut Korean kanssa tekemisissä vuodesta 2011 aina tähän päivään asti ja blogaan kokemuksistani nuorena ulkosuomalaisena korealaisilla työmarkkinoilla sekä nuorena naisena perinteisesti miesvaltaisella IT-alalla. Blogissa esitetyt ajatukset ovat omia henkilökohtaisia mielipiteitäni (sekä tyylilleen uskollisesti usein sarkastisia tai itseironisia) eivätkä edusta minkään yrityksen tai organisaation linjaa! Pesukarhut ovat lähellä sydäntäni.

Vastaa